Magamról

Saját fotó
Vállaljuk IRODA, IRODAHÁZ rendszeres takarítását; Ahogyan ablaktisztítást és különböző burkolat alaptisztítását, felújítását, polírozását és bevonatolását is. Szakképzett takarítás. Tisztaságot szolgálunk ! Mert ha tisztaságban élünk, máris tettünk valamit az egészségünk érdekében ! Tapasztalataink szerint a Takarításnak nagyon fontos szerepe van az ember életében. Bármilyen takarítás után a látvány, a végeredmény megnyugtató és egészséges. Bővebb infót a http://www.makulatlan.hu oldalon találnak. Szép napot mindenkinek ..

2011. március 10., csütörtök

Gondolataim a takarításról ...


Az iroda illetve irodaház azon munkahelyek közzé tartozik amit második otthonunknak tartanak az ott dolgozók, de mivel  többen osztoznak az irodaház különböző terein ezért senki se vállal igazán felelősséget a tisztán tartásuk nemes feladataiban.
  És mivel a legtöbben fontos feladatot látnak el a cég életében ezért nincs idejük és főleg kedvük, hogy kivehessék részüket az iroda helységek rendben tartásában.
  Ilyen esetekben előfordul. hogy egy ördögi kőr alakul ki mivel, hogy a folyamatosan romló tisztasági szint a rossz közérzethez vezet, és a rossz közérzet kifejti negatív hatását a munka minőségében is.
  Azért hogy ez az ördögi kör elkerülhető legyen a megfontolt vezetők leveszik ezt a terhet a dolgozóik válláról, hogy teljes erőbedobással a pénz termelésre tudjanak koncentrálni. ...

Találkozunk a következő bejegyzésemben . Szép napot mindenkinek.
Tisztelettel, Püsök Ferenc
                  Felület Specialista
                  http://www.makulatlan.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése