Magamról

Saját fotó
Vállaljuk IRODA, IRODAHÁZ rendszeres takarítását; Ahogyan ablaktisztítást és különböző burkolat alaptisztítását, felújítását, polírozását és bevonatolását is. Szakképzett takarítás. Tisztaságot szolgálunk ! Mert ha tisztaságban élünk, máris tettünk valamit az egészségünk érdekében ! Tapasztalataink szerint a Takarításnak nagyon fontos szerepe van az ember életében. Bármilyen takarítás után a látvány, a végeredmény megnyugtató és egészséges. Bővebb infót a http://www.makulatlan.hu oldalon találnak. Szép napot mindenkinek ..

2011. március 17., csütörtök

3 trükk ahogyan a takarító cégek csökkentik a szolgáltatásaikat és Ön észre sem veszi !!

Az az hogyan lesz egy takarító cég szolgáltatása egyre olcsóbb ??

1.) A felső vezetés a végrehajtóknak már hígított tisztítószert osztanak ki ,amit a dolgozok  tovább hígítanak. És így esélyük sincs hogy jó munkát végezzenek.
2.)"Ott takarítanak ahol a Pap táncol." Azaz abból élünk amit nem csinálunk meg, címszó alatt a dolgozok csak ott takarítanak ahol feltétlenül muszáj. És azt is csak felületesen hogy mások lássák hogy dolgoznak.
3.) Az elhasználodott moppok és törlőkendők nincsenek megfelelően karbantartva és időben újra cserélve. És a fenti eszközök már csak szétkenik a koszt a felületen és nem tisztítanak hatékonyan a már eleve túlhígított tisztítószerrel.

Remélem hogy a fent említettek hamarosan megváltoznak és a takarító is egy jobb megbecsülésben részesülhet.

Találkozunk a következő bejegyzésemben.

Tisztelettel, Püsök Ferenc
                  Felület Specialista
                  www.makulatlan.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése